Reklamationer

​Vores søde vicevært Jens laver stadig reklamationer trods Corona/ COVID-19 epidemien, men kan af åbenlyse grunde ikke give de sædvanlige kys og kram, når han kommer på besøg :)
​For vi tager selvfølgelig alle forholdsregler i henhold til myndighedernes anbefalinger og påbud. Så derfor ønsker vi ikke at I er hjemme, når der skal laves reklamationer - for jeres sikkerhed og for vores. Vi vasker naturligvis vores hænder, og spritter dem af inden vi går ind i jeres lejemål. Hvis myndighederne anviser om nye retningslinjer, der påvirker os som boligselskab, opdaterer vi denne side.

​Ved akutte problemer som eks. et sprængt vandrør henvises til akuttelefonen 25 74 60 03.

​​

Bemærk - Enkelte har problemer med at sende formularen. Det kan skyldes, at du benytter browseren fra Google Chrome, og ikke har fået denne opdateret. Du kan i stedet benytte en anden browser Firefox (kan downloades gratis her)

​​

Hvis du som lejer konstaterer skader i lejligheden eller på bygningen som du mener kræver reparationer, bedes du kontakte os via denne kontaktformular.


​Hvis du er udgået for bordpladeolie, kan du på denne formular bestille ny forsyning

​Formularen anvendes også til eventuelle problemer med tømning af affaldscontainere.

​For at sende formularen skal alle linjer være udfyldte.

​​

Du modtager en automatisk kvittering, først på skærmen og derefter på den opgivne mailadresse, når du har trykket på "Afsend". Lav en kort beskrivelse af reklamationen i det særlige felt. Det sikrer os et godt udgangspunkt for at betjene dig bedst muligt.

Vedhæft billede
vedhæft billede
vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aalborg Boligselskab

Aalborg Boligselskab er stiftet i 2004.

​​

Vi beskæftiger os med boligudlejning, erhvervsudlejning, ejendomskøb, ejendomsadministration, projektudvikling og nybyggerier.

Kontakt os

Hasserisvej 142, 9000 Aalborg