Kontakt os​

FORHOLDSREGLER IFT. CORONAVIRUS /COVID-19 i DANMARK

Vi står sammen om at passe på hinanden

I den aktuelle og alvorlige situation tager vi en række forholdsregler, så vi kan passe på hinanden og undgå smittespredning. Hos Aalborg Boligselskab følger vi myndighedernes anvisninger meget tæt for at passe bedst muligt på hinanden. Boligselskabets vicevært Jens, vil være fuldt ud tilgængelige og servicere kunderne, men fysiske møder som reklamationer vil blive påvirket i den kommende tid. Det vigtigste er, at vi passer på hinanden. Husk, at vaske dine hænder grundigt og ofte. Brug håndsprit, hvis du ikke er i nærheden af vand og sæbe. Dæk din mund og næse, når du hoster eller nyser.

Har du et møde med os?

Vi er fuldt ud til rådighed og servicerer vores kunder bedst muligt, men vi er meget påpasselige og sørger for at passe på hinanden. Vores kontor har åbent som normalt, men en del af vores medarbejdere vil i nogen grad arbejde hjemmefra på mail og telefon. Vi tager en ansvarlig og fornuftig tilgang til alle vores aftaler og møder med hinanden og vores kunder. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

Hold dig opdateret om myndighedernes retningslinjer

Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på www.coronasmitte.dk, hvor du kan læse mere om COVID-19, og hvad du kan gøre for at undgå smitte.

Vi opdaterer løbende denne side, hvis der kommer nye retningslinjer

Hvis myndighederne anviser om nye retningslinjer, der påvirker os som boligselskab, opdaterer vi denne side.

​​KONTAKT OS
​Hos Aalborg Boligselskab besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os. Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående felter, og så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt. Du kan selvfølgelig også kontakte os via Facebook eller Instagram - Find os på tagget @aalborgboligselskab

​Hvis du er eksisterende lejer hos os, bedes formularerne under afsnittet "Kontakt" benyttes. Du kan også benytte formularen "Reklamationer" eller en af formularerne under "Lejebetalinger m.v.".

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bogholderi/administration

Mail: Bogholderi@aabolig.dk

Mail: tk@aabolig.dk

Aalborg Boligselskab

Aalborg Boligselskab er stiftet i 2004.

​​

Vi beskæftiger os med boligudlejning, erhvervsudlejning, ejendomskøb, ejendomsadministration, projektudvikling og nybyggerier.

Kontakt os

Hasserisvej 142, 9000 Aalborg